Kezdőlap

Tisztelt Látogató!
Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat. Reméljük, hogy cégünkről és termékeinkről hasznos és fontos információkkal tudunk szolgálni a  menüpontok megnyitása során.

Bemutatkozás

Az ORTOREHA Kft. magánkézben  lévő (100%-ban hazai tulajdonú)  egészségügyi szolgáltató cég. Pácienseink rehabilitációjához a lehető legmagasabb szakmai és technikai feltételeket biztosítjuk mind az egyedi gyártású – egyénre szabott- mind pedig kereskedelmi forgalomban beszerezhető termékek alkalmazása során.

Fő profilunk új és hagyományos technológiájú protézisek (műlábak, műkezek) minden típusának gyártása és javítása. Egyedi és méretsorozatos ortézisek, fűzők, haskötők, speciális ízületvédők stb. gyártása és a gyógyászati segédeszközök igen széles skálájának forgalmazása.

Cégünk az illetékes Regionális Egészségbiztosítási Pénztárral társadalombiztosítási ártámogatás elszámolására kötött szerződéssel rendelkezik.

Szolgáltatásaink

Ortetikai protetikai termékek egyedi tervezése és kivitelezése a páciens mobilitás szintjének és igényeinek figyelembevételével.

  • Szakvéleménykészítés
  • Egyedi árkalkuláció készítés
  • Otthonában történő állapotfelmérés, és mintavétel
  • Eszköz viselésének betanítása

Igény esetén szakműhelybe való szállítás személygépkocsival.

Hírek, események

Tisztelt Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük az Ortoreha Kft. megújult honlapján. Bízunk abban, hogy új oldalunkon sikerült még egyszerűbbé tennünk a keresett információk elérését. Köszönjük, és jó böngészést kívánunk!

Elérhetőség

Ügyvezető:

Turányi Julianna
Telefonszám: +36-1-
E-mail: ortoreha.kft@upcmail.hu

Szakmai vezető:

Turányi Ernő
Telefonszám: +36-1-
Mobil: +36-20-938-1188
E-mail: ortoreha.turanyi@gmail.com

Székhely címe: 1046 Budapest, Szent László tér 2.
Telefonszám: +36-1-
Fax: +36-1-
E-mail: ortoreha.kft@upcmail.hu
Gépjárművel behajtás a Klauzál utca 9 felől.